ELÄINLÄÄKÄRIT

Ritva Kaikkonen, Hevossairauksien erikoiseläinlääkäri, toimitusjohtaja

Ritu on valmistunut eläinlääkäriksi 1999 ja on työskennellyt Oulun Hevosklinikan lisäksi myös Yliopistollisessa Hevossairaalassa, Hyvinkään Hevossairaalassa ja parissa hevossairaalassa Ruotsin puolella. Ammatillisen erityiskiinnostuksen kohteita ovat hevosten sisätaudit.

Henrik Wickström, Eläinlääkäri

Henkka on valmistunut  eläinlääkäriksi 1986. Ammatillisen erityiskiinnostuksen kohteita ovat hevosten ortopedinen kirurgia ja diagnostinen kuvantaminen.

Tanja Tenhonen, Hevossairauksien erikoiseläinlääkäri

Tanja on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2001 ja on työskennellyt Oulun Hevosklinikan lisäksi Yliopistollisessa Hevossairaalassa. Ammatillisen erityiskiinnostuksen kohteita ovat ortopedia, kirurgia ja lisääntymistieteet. Klinikkatyön lisäksi Tanja toimii rataeläinlääkärinä Äimäraution raviradalla.

 

Kotona asustaa viisi noutajarotuista koiraa, ja vapaa-aika kuluukin pitkälti näiden kanssa eri harrastuslajeissa. Noutajakoiratoiminnan lisäksi Tanja harrastaa raviurheilua, liikuntaa, lavatanssia ja metsästystä.

Mirjami Miettinen, Eläinlääkäri

Mirkku on valmistunut  eläinlääkäriksi 2015 ja on työskennellyt Oulun Hevosklinikan lisäksi hevosten parissa Savon eläinsairaalassa sekä Yliopistollisessa Hevossairaalassa. Mirkku on loppuvaiheilla suorittamassa hevossairauksien erikoiseläinlääkäri tutkintoa.

Ammatillisen erityiskiinnostuksen kohteita ovat hammassairaudet, varsat ja hevosten lisääntyminen

Harrastuksiin kuuluu ratsastus,paritanssi, koirien kanssa ulkoilu ja juokseminen.

Omaan eläinlaumaan kuuluu suomenhevosruuna, kaksi welsh mountain ponia sekä kaksi koiraa.

Maarit Penttilä, Eläinlääkäri

Maarit on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta 2012 ja on työskennellyt hevosten parissa Hyvinkään Hevossairaalassa, Yliopistollisessa Hevossairaalassa ja Kangasalan Hevosklinikalla. Maarit suorittaa hevossairauksien erikoiseläinlääkärin tutkintoa. Ammatillisen erityiskiinnostuksen kohteena on ortopedia ja etenkin ylälinjan(kaularanka, selkä ja lantio) sairaudet.

 

Vapaa-ajallaan Maarit viihtyy kuntosalilla ja ulkoilee brasilianterrieri Hugon kanssa.