HOITAJAT

Kati Väätäinen, Hoitaja

Kati on valmistunut klinikkahoitajaksi 2007 (pienläimet) ja suoritti ensimmäisten joukossa klinikkahoitajan tutkinnon myös hevospuolelle 2014. Kati on työskennellyt kanssamme hevosklinikalla jo vuodesta 2004. Vapaa-aika kuluu kahden saksanpaimenkoiran ja suomenpystykorvan kanssa useiden harrastusten parissa.

Petra Pesonen, Hoitaja

Petra on valmistunut hevosenhoitajaksi Kaustisen Ravikoulusta 2000 ja klinikkahoitajaksi 2004 (pieneläimet). Petra suoritti ensimmäisten joukossa klinikkahoitajan tutkinnon myös hevospuolelle 2014. Petra on työskennellyt kanssamme hevosklinikalla jo vuodesta 2005. Vapaa-aika kuluu osaksi hevosten parissa, talviaikaan ajan vie paikallisen kiekkoseuran seuraaminen.

Katriina Salonen, Hoitaja

Katriina on valmistunut Kaustisen Ravikoulusta 1997, jonka jälkeen hän on työskennellyt vuosia Suomen ja Ruotsin puolella hevosenhoitajana. Klinikkahoitajaksi valmistunut keväällä 2017 osaamisalueena hevoset. Vapaa-aika menee omien lasten, paritanssin ja lenkkeilyn parissa.

Roosa Luiro, Avustaja

Roosa on suorittanut lukion jälkeen hevosenhoitaja/harrasteohjaaja tutkinnon Osao:n Pudasjärven yksikössä ja valmistunut sieltä 2016. Vapaa-aika kuluu hevosten lisäksi oman koiran kanssa harrastaessa.

Johanna Lehto, Avustaja

Johanna on suorittanut maatalousalan perustutkinnon Kainuun ammattiopistossa ja valmistunut sieltä 2015. Hän jatkoi opintoja vielä luonto-ohjaajaksi hevospainotteisella linjalla ja valmistui sieltä 2017. 

Vapaa-aika kuluu hevosharrastuksen parissa.