December 12, 2019

December 3, 2019

November 7, 2019

Please reload

Uutiset

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16, mutta tarjoamme myös ilta-aikoja.

Tässä tammikuun aukioloajat:

ke 1.1. suljettu (uusi vuosi)
to 2.1. klo 8-19
pe 3.1. klo...

Tammikuun aukioloajat

December 3, 2019

1/3
Please reload

Ajankohtaista

Tärkeä tiedote!

February 7, 2018

TÄRKEÄ TIEDOTE!

Tietoomme on tänään (keskiviikko 7.2.) tullut, että Oulun hevosklinikan nimissä on lähetetty tekstiviestitse laskuja. OULUN HEVOSKLINIKKA EI TOIMITA LASKUJA MISSÄÄN TILANTEESSA TEKSTIVIESTEILLÄ, EIKÄ NÄITÄ LASKUJA TULE MAKSAA! Kyseisissä viesteissä olevat summat ja tiliyhteydet eivät ole millään tapaa yhteydessä hevosklinikan toimintaan. Mikäli olette saaneet näitä viestejä, älkää poistako viestejä vaan olkaa välittömästi yhteydessä ajanvaraukseemme,

p. 0207 401350

Asiasta on tehty rikosilmoitus!

 

Tilanne torstaina 8.2.
Tekstiviestien alkuperä on selvinnyt, eikä Hevosklinikan nimissä tulevia laskuja jatkossa pitäisi tulla jakoon. Mikäli näin kuitenkin tapahtuu, olkaa ystävällisiä ja toimikaa ed. ohjeen mukaisesti (säilyttäkää viestit ehdottomasti) ja ottakaa yhteyttä meihin puhelimitse!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags