Tärkeä tiedote!

TÄRKEÄ TIEDOTE!

Tietoomme on tänään (keskiviikko 7.2.) tullut, että Oulun hevosklinikan nimissä on lähetetty tekstiviestitse laskuja. OULUN HEVOSKLINIKKA EI TOIMITA LASKUJA MISSÄÄN TILANTEESSA TEKSTIVIESTEILLÄ, EIKÄ NÄITÄ LASKUJA TULE MAKSAA! Kyseisissä viesteissä olevat summat ja tiliyhteydet eivät ole millään tapaa yhteydessä hevosklinikan toimintaan. Mikäli olette saaneet näitä viestejä, älkää poistako viestejä vaan olkaa välittömästi yhteydessä ajanvaraukseemme,

p. 0207 401350

Asiasta on tehty rikosilmoitus!

Tilanne torstaina 8.2. Tekstiviestien alkuperä on selvinnyt, eikä Hevosklinikan nimissä tulevia laskuja jatkossa pitäisi tulla jakoon. Mikäli näin kuitenkin tapahtuu, olkaa ystävällisiä ja toimikaa ed. ohjeen mukaisesti (säilyttäkää viestit ehdottomasti) ja ottakaa yhteyttä meihin puhelimitse!

Ajankohtaista
Uutiset