Toimintaohje klinikkakäynneille Korona -viruksen varalta

Korona-virustilanteen vuoksi muutama päivitetty toimintaohje klinikkakäynneille:

- Mikäli koet olosi sairaaksi, ole ystävällinen ja siirrä ei-akuutit ajanvarauksenne myöhempään ajankohtaan ajanvarausnumerostamme 020 7401 350 - Klinikalle tullessanne peskää kädet saippualla ja käyttäkää toimiston käsidesinfektioainetta - Välttäkää lähikontaktia niin henkilökuntamme kuin muiden asiakkaiden kanssa - Välttäkää myytävien artikkelien turhaa käsittelyä - Toistaiseksi henkilökuntamme ei tervehdi asiakkaita kättelemällä

Pahoittelemme asiasta aiheutuvaa vaivannäköä ja kiitos vastuullisesta toiminnasta! Pyrimme näillä toimilla kaikin voimin pitämään henkilökuntamme ja asiakkaat vapaana viroosista, ja näin mahdollistamme hevosystävienne avun ilman karanteeni -katkoksia.

Ajankohtaista
Uutiset