Uusia varotoimenpiteitä korona -viruksen vastustukseen

Klinikkamme uusia varotoimenpiteitä korona -viruksen vastustukseen:

Hallituksen uuden linjauksen mukaisesti rajoitamme ihmisten lähikontaktit aivan välttämättömiin. Pyydämmekin, että jatkossa hevosten kanssa tulee klinikan sisätiloihin vain yksi henkilö. Mikäli matkassanne on kuljettajia tai muita vastaavia matkalle välttämättömiä henkilöitä, toivomme heidän odottavan klinikkakäynnin ajan autossa.

Mikäli itse haluat välttää ylimääräisiä kontakteja, voimme sovittaessa järjestää niin, että tuot hevosesi klinikan karsinaan sovittuna ajankohtana ja noudat kun hevonen on tutkittu ja hoidettu. Tällöin henkilökuntamme hoitaa hevosen siirtelyn ja muut tutkimukseen vaadittavat käsittelyt.Poikkeuksena ovat ortopediset potilaat joilla toivomme omistajan olevan mukana juoksutuksessa/ratsastettaessa.

Korostamme jälleen, ettei klinikalle saa tulla sairaana tai flunssaisena.

Seuraamme ja noudatamme hallituksen antamia ohjeita ja määräyksiä pandemian suhteen. Tiedotamme teitä muuttuneista toimintatavoista heti niitä saatuamme.

Kiitos vastuullisuudestanne!

Ajankohtaista
Uutiset